Tentro

tentro

Snart konfirmant? Bli med på Tentro i Pinsekirken Nesodden!

«Tentro er et konfirmasjonsalternativ fra frikirkene i Norge, som er åpent for alle. Vi vil koble store tema som Gud, livet og evigheten med din hverdag gjennom stikkordene Opplev, Oppdag og Oppdrag!»

I tre år har vi hatt Tentro i Pinsekirken på Nesodden. Også neste skoleåret starter vi opp med en ny gruppe. Første samling er tirsdag 27.8 klokken 18.00-19.30, og deretter blir det samlinger annenhver tirsdag frem til og med 3.desember. Etter jul fortsetter samlingene annenhver tirsdag fra 7.1. På disse samlingene gjennomgår vi femten ulike temaer om kristen tro og liv.

På høsten planlegger vi en leir sammen med Filadelfiakirken i Oslo sine Tentro-elever og siste helgen i mars reiser gruppa til Sofia i Bulgaria der vi besøker «Aksjon Søppelberget». Vi skal delta på en skoledag hos «Liv og lys» og gleder oss til å knytte bånd med barna som bor der nede.

Lørdag 9.mai 2020 avslutter vi Tentro-året med en flott høytidsgudstjeneste.

Tentro har en kontingent på 400 kr som dekker materiale/utstyr ol til undervisningen og høytidsdagen. Leiren betales utenom og turen vil vi samle inn penger til/ ha en egenandel på. Tidligere år har egenandelen på Bulgaria-turen vært på 1200 kroner per person. Om disse beløpene forhindrer noen i å delta, vil vi kunne gjøre en avtale der kirken er med å betale noe.

Spørsmål og påmelding (med navn, fødselsdato, adresse, tlf/mail, og kontaktinfo til foreldre/foresatte) skjer til johanne@pinsekirkennesodden.no!
(Bindende påmelding skjer etter andre samling, det er lov å komme å se først)

Det vil være foreldremøte med mer info i september.

Stine Tollefsen og Johanne Bruun Edvardsen,
ledere for barn og ungdom i Pinsekirken Nesodden.