Kjære deg som skal konfirmeres våren 2018

tenntrologo

Tentro i Pinsekirken – Nesodden 2017/2018.

Tentro har oppstart tirsdag 29.8 kl.15.45,
«Tentro er et konfirmasjonstilbud, skapt av frikirkene i Norge, som er åpent for alle, uansett forhold til tro eller forhåndskunnskaper. Undervisningen har et kristent rammeverk, men skiller seg fra andre tilbud i stil og læringsformer. Det er ingen krav eller forpliktelser angående dåp, tro, tilhørighet etc. Alt du trenger er lyst til å utforske de store spørsmålene sammen med oss.»

(Sitat fra Tentro-brosjyren, se mer på www.tentro.no)

Tentro har oppstart tirsdag 29.8 kl.15.45,
med foreldremøte uken før, 22.8 kl.18.00.

Selve undervisningen er annenhver tirsdag fra kl. 15.45-16.45 med mulighet for å spise middag sammen på Cafe Creare fra kl. fem. Oppstart er slutten av august på tirsdager.

Vi drar på leir sammen med Tentro i Filadelfia Oslo.

I tillegg vil vi knytte oss opp mot noe av arbeidet som drives i Pinsekirken, som ungdomskvelder, enkelte gudstjenester og et prosjekt der vi kan være med å hjelpe andre.

Høytidsdagen blir en av de første søndagene i mai, kl. 11. Da er alle konfirmanter med deres familier / venner velkomne til en flott avslutningsgudstjeneste for Tentro-elevene.

Tentro kommer til å koste ca. 1500 kr. Leiren i september, materiale/utstyr ol til undervisningen, samt høytidsdagen er inkludert i prisen. Evt. andre leirer, turer mm må vi samle inn penger til/ ha en egenandel på. Om dette beløpet forhindrer noen i å delta, vil vi kunne gjøre en avtale der kirken er med å betale noe.

Vi oppfordrer også til deltakelse på Pinsekirkens menighetweekend siste helgen i august. Dette er ikke en egen Tentro-helg, men åpen for alle som er tilknyttet kirken vår.
Påmelding til Tentro skjer ved å sende en mail til familie@pinsekirken.as med navn, fødselsdato, adresse, tlf/mail, og kontaktinfo til foreldre/foresatte.

Det vil være foreldremøte med mer info. når den tid kommer.

Stine Tollefsen,

leder for barne-/ungdoms- og familiearbeidet i Pinsekirken, Nesodden.
Tlf: 926 87 564
Mail: familie@pinsekirken.as